Enter your keyword

Depilació Làser Led

Si et molesta el pèl, avui canviarà la teva vida. Arriba el nou Làser LED LXD.
És l’última innovació tecnològica per a eliminar el borrissol. Aquest nou sistema utilitza llum LED, la qual cosa redueix el temps del tractament i augmenta l’efectivitat disminuint la molèstia.

+Eficaç
+Ràpid
-Molest

Si estàs buscant resultats permanents en l’eliminació del borrissol, una pell llisa i perfecta i oblidar-te per sempre de la foliculitis, el teu tractament ideal és el làser LXD. A part de l’eliminació del bell corporal, la teva pell lluirà mes llisa, fina i hidratada i sense marques. Per a tot tipus de pells, edat i sexe.

Vols provar-ho i constatar per tu mateix@ la revolució en depilació? Reserva ara la teva cita per a ser una de les primeres a gaudir dels seus increïbles avantatges, o si prefereixes, per a una prova gratuïta.

LA DEPILACIÓ LÀSER LED ÉS INDOLORA

Els equips làser que no emeten llum en la freqüència correcta per a eliminar el borrissol poden arribar a generar molèstia i incomoditat perquè dirigeixen la llum cap a altres punts a més de cap als fol·licles.
No obstant això, la llum que emet el làser LXD va exclusivament dirigida al fol·licle. Una de les característiques de la llum led és que és freda, i durant el tractament no sents sensació de coïssor.
Si consideres que necessites provar-ho, no dubtis a concertar una visita informativa i podràs sentir la sensació amb una prova gratuïta.

SESSIONS RÀPIDES

Fins ara, les sessions de depilació làser, depenent de la zona, podien arribar a ser molt llargues. A més, si es feia amb un equip la llum del qual no anava directa al fol·licle, les sessions eren doloroses per això calia parar entre un tret i un altre i el tractament es feia interminable.
La tecnologia LXD combina innovació i eficàcia, fent que necessitem menys sessions per a notar resultats satisfactoris. I com la molèstia durant les sessions ja no és un problema, pot realitzar-se el tractament en molt poc temps.
Per exemple per a un tractament de mitges cames, engonals i axil·les, s’inverteixen 30 minuts. Axil·les, línia de tall de barba, pectoral o llavi superior, suposen uns 10 minuts. Braços de noia 15 minuts, i 20 per als de noi.

APTE PER A PELLS FOSQUES I BRONZEJADES

Aquest innovador sistema làser led permet tractar pells bronzejades. Cal evitar l’exposició solar 5 dies abans i 2 dies després de la sessió.

En pells fosques (de fototipus alt), també es pot aplicar amb bons resultats.

NOMBRE DE SESSIONS

El nombre de sessions depèn fonamentalment del color i gruix del pèl, de la pell i de la zona a tractar. Entre sessions pots depilar-te amb fulla rasuradora o crema depilatòria. Són necessàries entre 3 i 6 sessions aproximadament. Des de la primera ja es veuen uns resultats espectaculars, progressivament les sessions es van espaiant perquè el fol·licle està cada vegada més dèbil i el pèl triga més temps a créixer.

Als tractaments facials normalment fan falta més sessions posat que la zona sol estar afectada per alteracions hormonals.

Al cos, sobretot a les cames, es necessiten poques sessions, unes 3 o 4 aproximadament.

UN TRACTAMENT DEFINITIU

En la majoria dels casos aconseguim una reducció entre el 80-85% del pèl, quedant un borrissol clar i lleuger, de lent creixement. Un cop acabat el tractament, serà necessària una sessió recordatòria per mantindre els resultats, el poc borrissol que queda, es pot eliminar amb qualsevol mètode de depilació.

PRECAUCIONS

Evitar medicaments amb àcids fruiters (per exemple, àcids acelaic, ascòrbic, vitamina A i els seus derivats), no ha d’utilitzar-se conjuntament amb corticoides, cremes depilatòries, ceres, peelings químics ni, en general, altres productes cosmètics diferents als aconsellats en els tractaments, ja que poden interferir en el resultat perseguit. No s’ha d’exposar la pell al sol les hores prèvies al tractament ni després. És imprescindible l’ús de protecció solar, mínim SPF 30, després de la realització dels tractaments.

CONTRAINDICACIONS

El tractament de làser led d’última generació per a eliminació de borrissol, no ha de realitzar-se en els següents casos:

 • Exposició al sol o raigs UVA durant la setmana prèvia al tractament, o amb l’aplicació de locions autobroncejadores o activadors solars. Tampoc quan existeix la intenció d’exposar-se al sol en la setmana posterior al tractament. No seguir aquestes precaucions pot provocar una hiperpigmentació transitòria que pot durar una mitjana de 3 mesos.
 • Ús de ceres depilatòries per a eliminar el borrissol o qualsevol altre sistema diferent a les fulles o cremes depilatòries en les 3 setmanes prèvies a la sessió.
 • Embarassades, o aquelles dones que creuen que poden estar-ho.
 • Tractaments amb fàrmacs fotosensibles o anticoagulants.
 • Epilèpsia (per la sensibilitat al centelleig del flaix).
 • Diabetis (només amb consentiment mèdic).
 • Hemofília
 • Persones amb propensió a tenir infeccions amb herpes simple en el costat superior, .. Tampoc en patologies de la pell com psoriasis, èczema, acne…
 • Desajustos o problemes hormonals (hirsutisme…)
 • Taques en la pell no identificades.
 • Persones amb marcapassos.
 • Càncer o tumors en fase evolutiva (menys de 5 anys, sense alta mèdica)

Per precaució s’evitarà qualsevol tipus d’estimulació mecànica prèvia sobre la zona.
És imprescindible una protecció adequada dels ulls durant el tractament (ulleres especials).
La fotodepilació està totalment contraindicada en àrees micro pigmentades i tatuatges. De realitzar el tractament en zones pròximes, procedirem a cobrir la zona pigmentada amb llapis blanc i esparadrap de paper.

Haurà de consultar a un metge en qualsevol cas de dubte prèviament a contractar al tractament. Mai s’ha de realitzar el tractament sota els efectes de l’alcohol o drogues.