Enter your keyword

Depilació

Cera calenta, freda, el.lèctrica i fotodepilació, quina necessites? La depilació amb cera s’adapta al teu tipus de pell i pèl. La cera que utilitzem, Depilève, és líder mundial en sistemes de depilació professional present en 87 països del món.

La cera calenta és utilitzada en zones íntimes o pels incondicionals de la cera tradicional, amb fórmules exclussives, capaces de lluitar amb el pèl més resistent. La cera calenta obre més el fol·licle (porus), facilitant així l’extracció del pèl i la penetració de principis actius.

La cera freda, també anomenada de roll-on o de bandes, és la preferida entre els nostres clients, ja que és més efectiva i ràpida; ideal per la cara i el cos. La cera d’espàtula, molt similar a la cera freda, es treballa amb espàtula, ideal per petites zones facials o altres de difícil accés.

També utilitzem la depilació el·lèctrica, introduïnt una petita agulla d’un sol ús, tractem el pèl d’un en un i posteriorment apliquem una descàrrega el·lèctrica ajudant a debilitar i eliminar el pèl inestètic amb sessions consecutives. Sobretot s’utilitza per pèl facial d’origen hormonal i pèl sense melanina (blanc) ja que aquests no desapareix amb la tècnica làser.