Enter your keyword

Tractament diamond coocon

Com a experts en tenir cura de la pell, a Estètica Equilibrium i de la mà de Natura Bissé sabem que el secret per a una pell radiant és desintoxicar-la, enfortir-la i hidratar en profunditat. Per aquest motiu aquest any han dissenyat Diamond Cocoon Experience com el tractament per a la catifa vermella. Un facial creat per revertir els efectes de la pol·lució moderna i l’estrès, que alimenta i repara la pell per tornar-li tot el seu poder i que resplendeixi de vida.

Diamond Cocoon Experience és una pausa detox, revitalitzant i necessària, tant per al cos com per la ment, que, gràcies a una infusió de poderosos ingredients aplicats amb envoltants tècniques de massatge, resulta en un cutis enlluernador, i vibrant de salut i bellesa. Aquest innovador tractament està basat en tres pilars.

ALLIBERAR

El primer pas per protegir la pell enfront de la pol·lució moderna és eliminar toxines, contaminants i impureses del cutis perquè torni a respirar. Com? Amb un ritual de neteja prebiòtica intensiva a força de carbó actiu, juntament amb una exfoliació lluminosa.

FORTIFICAR

Per reforçar el cutis des de l’interior, un superconcentrat prebiòtic equilibra la microbiota cutània, i una mascareta a bàlsam, aplicada amb un increïble massatge amb jades blancs, repara les pells estressades.

BLINDAR

L’últim pas del tractament és un vel invisible que protegeix enfront de les partícules contaminants alhora que aporta una potent acció anti radicals lliures. Una armadura invisible perquè la pell s’enfronti a la pol·lució moderna amb total llibertat.

Com una alenada d’aire pur, en tan sols 60 minuts, Diamond Cocoon Experience aconsegueix una pell intensament neta i purificada, visiblement més lluminosa i tersa. Si tu també vols lluir una pell de cinema, vine a Estètica Equilibrium i gaudeix d’aquesta extraordinària experiència.