Enter your keyword

L’equip

La Míriam és especialista en bellesa amb 20 anys d’experiència. Ha realitzat milers de tractaments, làsers, ceres, i massatges amb la màxima professionalitat. És una gran experta en tractaments facials i massatges. Demana-li consell, i evadeix-te amb les seves mans d’àngel i saber fer.

La Cristina pertany a les noves generacions de esteticistes, tècnica en bellesa facial i corporal. Li encanten els tractaments LPG facials, i les tècniques de millora de la mirada, com la radiofreqüència Indiba, el lífting de pestanyes i és una gran dissenyadora de celles, aporta un plus de seguretat i relax a cada sessió. Enamorada de la seva professió, et fa sentir en total benestar pel carisma que desprèn.

Us presentem a la Maria, un gran fitxatge, ens enorgulleix tenir-la en el nostre equip esteticaequilibrium. Un secret a veus: té mans d’àngel, ferms per a un quiromassatge però alhora delicades per als massatges facialistas, la seva gran passió. La seva personalitat i entrega ens fascina. Una gran beauty adviser de la bellesa que et captivarà amb el seu somriure!

Ella és l’Alba, amb una llarga experiència en el món de la bellesa, res més ni menys que 18 anys. Les seves mans et faran sentir confiança i tranquil·litat. Es defineix com una persona propera, perfeccionista en el seu treball, estima la seva professió, i es nota. Especialment, li agraden els tractaments corporals, i li encanta treballar el nostre nou làser LED.

L’alma mater, buscadora incansable de les tecnologies més eficaces i demandades, serveis d’avantguarda, tot això en sinergia del millor equip humà, l’ha portat a gaudir 20 anys del seu estimat ofici: l’estètica.

La Laura, tècnica especialista integral en bellesa i Màster en estètica superior, ha treballat en balnearis, amb fisioterapeutes i en escoles d’estètica com a professora formant futures esteticistes.

“Només puc agrair a diari de treballar en el que m’apassiona, orgullosa d’Estètica Equilibrium, centre d’estètica viu, en constant evolució i amb una clientela meravellosa”