Enter your keyword

Fotodepilació

La tecnologia IPL (Llum Polsada Intensa) t’ofereix un resultat ràpid, segur i eficaç, ja que les sessions són tan efectives que estaràs fins a 3 mesos sense pèl. Les sessions són trimestrals i estalviaràs temps i diners. Més de 15 anys d’experiència i milers de clients ens avalen. La primera sessió informativa és gratuïta (prova i pressupost), demana’ns cita sense compromís.

Les fotodepilacions són unisex. Cal treballar sobre una pell sense bronzejar, rasurada, neta i sense cosmètics com desodorants o perfums. Les sessions són ràpides, uns 15 minuts les mitges cames o el pit, per exemple.

Preguntes Freqüents

Quines són les diferències entre Làser i Llum Polsada?

Les dues es basen en la llum per eliminar el pèl (Fototermòlisi Selectiva), però la Llum Polsada és una tècnica més moderna que el Làser la qual permet tractar una major tipologia de pells i pèls i suposa un mètode de depilació més eficaç, ràpid, innocu, permanent i menys dolorós que el Làser.

És definitiu?

En la majoria dels casos aconseguim una reducció entre el 80-85% del pèl, quedant un borrissol clar i lleuger, de lent creixement. Un cop acabat el tractament, serà necessària una sessió recordatòria per mantindre els resultats, el poc borrissol que queda, es pot eliminar amb qualsevol mètode de depilació.

Quantes sessions són necessàries?

El número de sessions depèn fonamentalment del color i gruix del pèl, de la pell i de la zona a tractar. Entre sessions pots depilar-te amb cutxilla rasuradora o crema depilatòria. Són necessàries entre 3 i 8 sessions aproximadament. Des de la primera ja es veuen uns resultats espectaculars i progressivament,les sessions es van espaiant perquè el fol·licle està cada cop més debilitat i el pèl triga més temps a créixer.

Quins són els avantatges de la fotodepilació amb Llum Polsada?

La fotodepilació amb llum polsada és la tècnica de depilació menys dolorosa avui en dia, més còmoda i menys costosa. Te una sèrie d’avantatges com el d’aclarir la pell tacada per l’ús freqüent de la cera i eliminar considerablement els problemes de fol·liculitis.

La Tecnologia IPL (Llum Polsada Intensa) en fotodepilació, ofereix un tractament no invasiu per l’ eliminació del pèl i resultats de llarga durada.

A diferència de la longitud d’ona fixa dels làsers, amb IPL és possible seleccionar la gamma de l’espectre per adaptar-la al color de la pell, del pèl i la profunditat de pèl de cada persona i per tractar de manera eficaç la majoria de colors de pèl, així com totes les textures, de gruixut a fi.

I les pells fosques o broncejades, què?

En pells fosques (de fototipus alt) que no estiguin bronzejades, es pot aplicar la fotodepilació amb resultats bons, ajustant els paràmetres de potència.

En pells de qualsevol fototipus que estan bronzejades (que hagi tocat el sol) també es pot aplicar la fotodepilació, ajustant els paràmetres a molt baixa potència per no cremar la pell, però en aquests casos els resultats no seran gaire satisfactoris ja que el pèl tornarà a créixer en poc temps. Això passa perquè la fotodepilació utilitza el pigment natural del pèl, la melanina, per absorbir la llum, transformar-la en escalfor i així cremar el pèl fins l’arrel. Això s’anomena fototermòlisi selectiva, però la melanina està també present a la pell, sobretot quan es bronzeja.

Quan recentment hem pres el sol, el nivell de melanina en la pell augmenta molt, tant que pot arribar a ser similar al del pèl. Per a realitzar la fotodepilació en aquestes condicions sense risc de cremar, s’han d’ajustar els paràmetres a unes potències molt baixes, és doncs quan l’eficiència de la sessió és menor.

Hi ha contraindicacions?

Abans de començar el tractament fem una sèrie de preguntes per saber prevenir possibles contraindicacions com per exemple, epilèpsia, medicació, embaràs, lactància, queloides, tatuatges, pells recentment bronzejades, molt pigmentades, fosques o negres.

Hi ha efectes secundaris?

En alguns casos pot aparèixer un envervelliment en la zona tractada que sol desaparèixer en poques hores. És molt recomanable l’ús d’un cosmètic after-làser, un gel calmant, regenerador i altament hidratant, així evitem possibles danys que es podrien produir com a conseqüència de la deshidratació que produeix la fotodepilació.

Quin és el millor moment de l’any?

Qualsevol moment és bo , però les estacions més habituals són la primavera, la tardor i l’hivern. Els únics requisits que s’han de complir són: no tenir la pell bronzejada ni haver pres el sol natural o artificial recentment.