Enter your keyword

La Càpsula del Temps

estetica-equilibrium-capspula-del-tiempo-1

El mètode BDR assegura una textura de la pell refinada, una superfície suau, una pell relaxada i una millora de la circulació sanguínia, a més millora i redueix les arrugues i línies d’expressió, tanca l’anell fol·licular (porus dilatat) recupera l’oval fàcil, efecte botox, millora les cicatrius d’acne, taques a la pell, és un tractament amb resultats visibles des de la primera sessió. El tractament en si mateix és una experiència fantàstica per a la seva pell i per als seus sentits per igual.Podemos resumir els avantatges de la Càpsula del Temps amb 10 punts:

1. Bellesa nano molecular: per la dermacèutica BDR el pes sí que importa, ja que cada producte està creat amb principis actius de molt baix pes molecular i, per tant, d’alta penetració en laboratoris alemanys d’alta tecnologia.

2. Micro-canals a la pell: el capçal XL crea fina a 20.000 obertures en cada sessió que afavoreixen la penetració en profunditat dels principis actius nano moleculars.

3. Defenses de la pell: la dermacèutica BDR afavoreix els mecanismes de defensa propis de la pell.

4. De dins cap a fora: és el gran secret de CdT, treballem a l’inrevés que la resta de tractaments de bellesa, provoquem canvis des de l’interior cap a l’exterior. Per exemple, vam aconseguir que la pell produeixi la seva pròpia hidratació natural, no s’aporta des de l’exterior.

5. Resultats des de la primera sessió: és la característica principal de la CdT i la dermacèutica BDR, els resultats són visibles des de la primera sessió com a cap altre tractament de bellesa.

6. Especialistes en arrugues: en BDR ha una especialitat, les arrugues. Però qualsevol inestetisme de la pell pot ser tractat amb La CdT (deshidratació, sensibilitat, acne, manca d’il·luminació, taques, flacciditat …).

7. Neteja de la pell: és fonamental alliberar la pell de tot el que li impedeix funcionar, d’aquí la importància de l’capçal Micropeel i els peelings químics dermaceutics.

8. Qualitat vs quantitat: la quantitat del producte que s’introdueix a la pell és poca perquè, senzillament, no cal més. S’apliquen dosis mínimes causa de l’alta concentració de principis actius i l’aprofitament de la tecnologia nano molecular.

9. Les aparences enganyen: l’aroma dels productes pot ser més o menys agradable, no importa, ja que no aporta cap benefici a la pell. Tampoc importa la textura o l’aspecte dels productes, ja que l’únic important són els resultats.

10. Segona pell: les màscares facials BDR estan impregnades de sèrums especialment desenvolupats per proporcionar la desitjada segona pell.

 

Més info: http://drv.es/lacapsuladeltiempo/