Enter your keyword

Lipomassatge (LPG)

Lipomassatge és eficaç allà on l’exercici i la nutrició no són suficients. Pot ser que hagis intentat perdre uns
centímetres de més i amb tot, la teva silueta conserva zones “crítiques”. El lipomassatge, tècnica específica de l’endermologie, és la solució pels problemes del greixos localitzats.

Descobreix de les mans de la teva esteticista aquest tractament no invasiu, indolor i d’efectes demostrats científicament.

LPG té 3 beneficis: alliberar greixos localitzats, provocar la producció de col·làgen i elastina per donar fermesa al teixit i allisar la pell.

Els resultats remodelants s’aprecien a partir de 6 sessions, no surten blaus, i no és dolorós.

És l’equip del món amb més estudis científics publicats. Més info a : http://www.endermologie.com/es/

Preguntes Freqüents

En quant temps veiem els resultats?

Des de la primera sessió es noten els resultats: les zones treballades estan menys compactes, menys voluminoses, menys congestionades i la pell està més llisa i suau. Amb 6 sessions els resultats s’intensifiquen, la pell de taronja s’ha allisat i la teva silueta està més redibuixada i més tonificada.

Fa mal?

Encara que és intens, un bon tractament de Lipomassage mai ha de ser dolorós. Al contrari, durant i després de la sessió tindrà una veritable sensació de benestar. Si la sessió fos dolorosa, és que la regulació del manípul aplicador no està adaptada a les teves característiques, no dubtis de dir-li a la teva esteticista.

Quines són les contraindicacions?

De manera general el Lipomassage no s’ha d’aplicar en cas d’enfermetat greu i evolutiva, trastorns seriosos de la circulació, de flebitis o durant l’embaràs (a la panxa). En cas de dubtes, demanan’s més informació o consulta al teu metge.

És realment eficaç? Està demostrat científicament?

Les tècniques LPG són utilitzades fa anys per cirurgians plàstics, dermatòlegs, metges, fisioterapeutes, centres d’estètica i spas reconeguts arreu del món. La seva eficàcia està provada per més de 80 estudis científics i clínics. El principal estudi coordinat pel Professor Lafontan (Inserm, Tolousse), demostra que el “palpat-rodat motoritzat” dels Cellu M6 d’última generació activa la lipòlisi, l’eliminació de greixos augmenta en un 50%, estimulant l’adipòcit via els receptors beta, responsables de l’alliberació de greixos.

Perquè necessito una malla LPG?

La malla LPG, és una malla destinada al Lipomassage d’ús personal, garantitza una perfecta higiene i les seves zones opaques respecten la teva intimitat durant el tractament. La composició única d’aquesta malla assegura una excel·lent presa i succió del plec de la pell per un Lipomassage encara més eficaç.

Haig de fer dieta?

Tot depèn del teu objectiu de bellesa i del teu pes. Les dietes fan que perdem pes, però quasi mai de les zones crítiques. A més, la cel·lulitis generalment resisteix a les dietes. El Lipomassage ataca precisament aquestes zones més resistents a les dietes i l’esport. Seria ideal compaginar el programa de Lipomassage amb una alimentació variada i equilibrada, així com també a una activitat física regular (30 minuts diaris caminant ràpid, per exemple).

Quant duren els resultats?

Visibles ràpidament, els resultats perduren. Després d’un programa intensiu, una sessió mensual generalment és suficient per mantindré els resultats del Lipomassage.