Enter your keyword

Mans i peus

Presumeix d’unes mans maques, hidratades, nodrides i sense signes de descamació. Fer la manicura o pedicura regularment repara i ajuda a tenir unes ungles fortes, no importa la teva edat ni sexe ja que disposes de diferents opcions d’esmalt, el tradicional i el semipermanent.

A Estètica Equilibrium treballem amb la marca americana Shellac com a esmalt semipermanent, no malmet les ungles i duren 14 dies sense rallar-se i brillants, a més, no és necessari esperar a que s’assequin ja que ho fan a través d’una làmpada de rajos ultraviolats.

Vinilux, és un punt mitjà entre el semipermanent i els esmalts ordinaris, te´l pots retirar a casa i dura uns 10 dies en perfecte estat.

Si ets home, o simplement no vols esmaltar-te les ungles, disposem d’una manicura sense esmalt, on polim la part superior de l’ungla i millorem considerablement el seu aspecte, color i rugositats.

Pedicures expertes en millorar o retirar callositats, enduriments, pells i inestetismes de la planta del peu i dels dits. No esperis més a l’estiu per lluir uns peus macos, amb l’esmalt semipermanent de Shellac, tindràs unes ungles precioses durant quasi 2 mesos.