Enter your keyword

Microblading

El Microblading és una tècnica de maquillatge semipermanent, el seu objectiu és corregir o reconstruir una cella amb poc pèl, tenint una durada aproximada fins a 2 anys. Aquest procediment de Microblading es realitza dipositant manualment un pigment en l’epidermis de la pell mitjançant una plomaespecial. Aquesta tècnica és l’última tendència dins de la indústria del maquillatge permanent en la creació de disseny de celles pèl a pèl, mètode de fàcil realització, ràpida cicatrització i d’aspecte molt natural. També es pot utilitzar per espessir o enfosquir les celles ja existents amb una forma més definida, sensual i donant-li un marc ideal als teus ulls.

El Microblading no implica l’ús de màquines elèctriques, i a diferència d’altres tractaments de maquillatge permanent com la micropigmentació, implica un traçat individual per a cada pèl de la cella, buscant un resultat més natural que els tatuatges o tècniques de maquillatge permanent amb màquines, llapis de celles o pólvores.

En la part inferior de les plomes de Microblading s’insereixen les agulles d’un sol ús, amb les quals es realitzen microtalls a la pell. Aquestes agulles són tres vegades més fines que les utilitzades per la micropigmentació i el tatuatge, de manera que el resultat obtingut del dibuix de cada pèl de la cella resulta més realista.

El microblading està contraindicat en persones amb diabetis, hipetertesiones, malalties de transmissió sanguínia, al·lèrgies i alteracions de la pell. Les complicacions més comunes que poden resultar d’aquest tipus de tractament són la mala aplicació del pigment o la seva migració, per la qual cosa és convenient que sigui realitzat per mans d’un professional. A Estètica Equilibrium, aquest servei és íntegrament realitzat per l’especialista Laura Ventura, experta en vissatgisme facial, disseny i reconstrucció de celles.

El tractament és realitzat en un ambient estèril, amb una desinfecció prèvia de l’àrea a treballar per part de la professional, utilitzant eines d’un sol ús (agulles, guants, microraspalls). El tractament és pràcticament indolor. El color o to de cada prestació es tria en funció de les preferències particulars de cada persona i el criteri de l’experta en microblading.

Desitjaria rebre més informació

Nom (*)

Correu electrònic (*)

Assumpte

Missatge