Enter your keyword

Micropigmentació

Es tracta del tractament conegut també com maquillatge semipermanent. La micropigmentació és el resultat de l’evolució i perfeccionament de la dermopigmentació i el maquillatge. Aquesta tècnica s’ha estès per tal de millorar l’aspecte naturalment. A més de solucionar problemes estètics, la micropigmentació és convenient per a persones actives que busquen maquillatges que no s’alterin amb pràctiques esportives, per estalviar temps i evitar el tragí diari que implica el maquillatge.

La micropigmentació als llavis resulta espectacular, es pot tornar a crear la línia del contorn donant a la boca un perfil renovat, més definit i en molts casos ampliat, els de forma estreta es poden ampliar amb una tècnica òptica de 3D perfectament natural que proporciona una sensació d’engrandiment. També es poden corregir tot tipus d’asimetries, trets no satisfactoris i dissimular les petites arrugues del voltant del llavi.

Unes celles ben situades i estèticament correctes són fonamentals per l’equilibri i l’harmonia del rostre.
Les celles es poden redissenyar, redefinir i resituar. Realitzant una reconstrucció pèl a pèl assegurem un resultat final de total naturalitat. Amb l’efecte” lifting” s’aconsegueix donar un toc juvenil al conjunt del rostre.

L’objectiu de la micropigmentació dels ulls és aconseguir l’allargament de l’ull i una mirada més expressiva, intensa i viva.
Es pot micropigmentar la línia completa del eye-liner tant en la parpella inferior com en la superior.
Per una micropigmentació més subtil es realitza el lash-liner, una ratlla molt fina que es dibuixa entre les pestanyes.

A part, també hi ha la possibilitat de tatuar pigues.

Una més de les utilitats d’aquest mètode és la micropigmentació reparadora. Aquesta aplicació ajuda a recuperar l’aspecte de l’arèola amb cicatrius postquirúrgiques o després d’una reconstrucció mamària.

El procés consisteix en la implantació de pigments de manera subdèrmica (sota la pell). Són pigments inerts, i per tant, són totalment compatibles amb el nostre organisme; i, una vegada implantats, no es desplacen ni produeixen al·lèrgies, encara que és important que s’utilitzin pigments de qualitat.

El gruix de les diferents capes de la pell (epidermis i dermis) és molt irregular i, encara que s’introdueixi el pigment a la mateixa profunditat, de vegades, és necessari fer-hi un retoc un mes després per fixar-lo bé. El pigment va desapareixent de manera gradual i dura una mitjana de tres o quatre anys. Passat aquest temps, es recomana fer un repàs perquè conservi la mateixa intensitat inicial del color.

La duració del tractament és aproximadament de dues hores. El procés de pigmentació no s’inicia fins que la pacient hagi escollit correctament el color que desitja i estigui totalment satisfeta amb el que se li ha aplicat prèviament amb llapis. Resultats que es noten però no es veuen.

Demana cita amb la teva professional d’aquesta tècnica. Treballem d’acord a les normatives vigents i material esteril d’un sol ús.