Enter your keyword

Peeling corporal o facial

Mensualment la pell es renova, però aquesta capacitat de renovació es va ralentitzant al pas del temps. Disfruta d’una pell lluminosa, ferma i sana fent un peeling habitualment, ja sigui a casa, o a les millors mans d’una professional de l’estètica.

Els beneficis són múltiples: renovació cel·lular, lluminositat, major hidratació, més fermesa, més penetració dels principis actius de cosmètics, bronzejat més uniforme i afinament de la pell.

Com a novetat hem incorporat el nou peeling d’ISDIN; Biocell Rejuvenation Activator (B.R.A). És un innovador tractament de rejoveniment que corregeix imperfeccions cutànies de superfície, com ara arrugues, to apagat no uniforme, textura irregular, cicatrius superficials, discromies, hiperqueratosi i porus dilatats. El tractament consisteix entre 1 i 4 sesions, consulta amb les nostre beauty advisors per a un assessorament més personalitzat.

RADIANCE LIFTING – PEEL

Es tracta d’un poderós exfoliant d’elevat poder queratolític, tremendament efectiu en el tractament de foto envelliment facial.

Presentat en dues fases, ofereix uns resultats sorprenents de forma segura. El primer pas, multi-active peel, és un eficaç i potent còctel d’àcids que no només renova la superfície cutània, suavitzant les marques i imperfeccions de la pell, sinó que ajuda a rejovenir l’aparença del cutis, restaurant la seva elasticitat i fermesa. Alhora, difumina visiblement les taques fosques i contribueix a regular l’excés de greix, gràcies a la seva acció antimicrobiana.

Seguidament el concentrat reparador Brightening Booster amb àcid làctic i arginina s’aplica embegut en una màscara facial comprimida per potenciar l’acció dels actius i segellar els ingredients de la pell. D’aquesta manera, es multipliquen els efectes de l’exfoliant, millorant la seva acció despigmentant i retornant a la pell tot el seu confort i lluminositat.

Radiance lífting peel, a més, afavoreix la penetració i absorció de qualsevol altre tractament