Enter your keyword

Radiofreqüència

REMODELEM ELS TEIXITS

La fermesa i la cel·lulitis és un problema que a la majoria de dones ens preocupa, l’edat, la genètica, el sedentarisme, la feina, els embarasos, les hormones, els medicaments,els contaminants, el tabac, etc. Són una acumulació de factors que juguen en contra l’aspecte de la pell del cos i rostre.

Amb la nova generació de radiofreqüència amb tecnologia puntera, avalada per diversos estudis i certificats, actúa d’una manera sorprenent optimitzant la capacitat d’autoregeneració dels teixits. Indiba deep Beauty és un equip no invasiu i una solució als tractaments reductors i reafirmants, oferint tractaments ràpids, segurs e indolors amb resultats clínics provats.

Tracta la pell caiguda i laxa, després d’una pèrdua de pes important, ja sigui per dieta, embaràs, exercici o procediment quirúrgic. També treballa eficaçment sobre els efectes de l’envelliment i la gravetat sobre una pell que ha perdut la fermesa, sobretot en el terç inferior del rostre.

Tractem el rostre: reducció de doble mentó o papada, millora de l’orbicular dels ulls, tractament bellesa flash, rejuveneniment en coll i escot, lluminositat i antiaging en rostre complet amb remodelació de l’òval.

Tambié existeix l’opció de tractar la caiguda i/o enfortir el cabell.