Enter your keyword

Radiofreqüència

REMODELEM ELS TEIXITS

La fermesa i la cel·lulitis és un problema que a la majoria de dones ens preocupa, l’edat, la genètica, el sedentarisme, la feina, els embarasos, les hormones, els medicaments,els contaminants, el tabac, etc. Són una acumulació de factors que juguen en contra l’aspecte de la pell del cos i rostre.

Amb la nova generació de radiofreqüència amb tecnologia puntera, avalada per diversos estudis i certificats, actúa d’una manera sorprenent optimitzant la capacitat d’autoregeneració dels teixits. Indiba deep Beauty és un equip no invasiu i una solució als tractaments reductors i reafirmants, oferint tractaments ràpids, segurs e indolors amb resultats clínics provats.

Tracta la pell caiguda i laxa, després d’una pèrdua de pes important, ja sigui per dieta, embaràs, exercici o procediment quirúrgic. També treballa eficaçment sobre els efectes de l’envelliment i la gravetat sobre una pell que ha perdut la fermesa, sobretot en el terç inferior del rostre.

Tractem el rostre: reducció de doble mentó o papada, millora de l’orbicular dels ulls, tractament bellesa flash, rejuveneniment en coll i escot, lluminositat i antiaging en rostre complet amb remodelació de l’òval.

Zones corporals comuns: reducció i/o reafirmació d’abdomen, reafirmació de cara interna de braços o cuixes, pujada de glútis amb cartutxeres, remodelatge de cuixes, tracta i reduiex la zona mitja-exterior d’esquena.

Tambié existeix l’opció de tractar la caiguda i/o enfortir el cabell, reafirmació i redensificació de pits  i drenatge limfàtic.

Preguntes Freqüents

Què és Indiba Deep Beauty?

Sencillament, lúnic mètode capaç de crear bellesa per fora i benestar per dins. Impossible no haver sentit parlar de Indiba Deep Beauty aquestes alçades. No existeix celebrity que no s’hagi rendit als seus peus, ja que qui ho prova s’enganxa, a part de les seves múltiples aplicacions estètiques, relaxa i no fa mal.

Indiba Deep Beauty és una auto-cura ja que actua com a recuperador de les cel·lules. No és invasiu, regenera teixits, els manté actiu, joves i sobretot saludables, un pas més enllà cap a la salut.

Com seran les meves sessions?

El tractament és simple i agradable, pot semblar un massatge als teixits més profuns per la forma de treballar i la pressió que es realitza. L’especialista mobilitzarà en tot moment el capçal realitzant un lent i profund massatge a la zona a treballar.

Per a veure resultats quantes sessions puc necessitar?

Un tractament com a mínim serà de 4 a 6 sessions recomanades per resultats òptims, de totes maneres, cal tenir en compte que el resultat varia d’un individu a un altre,

Com són les sessions de reafirmació de la pell?

Durant el tractament notaràs sensacions de temperatura calenta a la superfície de la pell. S’aplica un cosmètic específic i anem treballant lentament el teixit amb escalfor molt localitzada.

Els tractaments facials es realitzen cada setmana. Amb una durada aproximada d’una hora. El manteniment posterior és d’una sessió mensual. Al cos, les sessions són 1/2 per setmana. La durada varia dels 30 als 60 minuts en funció de l’àrea a treballar.

Són efectius els resultats?

Els tractaments anticel·lulítics han generat resultats excepcionals des de les primeres sessions. La pell apareix més llisa i ferma al finalitzar el tractament amb resultats visibles.

En quant a la reafirmació, també es mostren millores a les arrugues fines, i una pell més lluminosa i tersa.