Enter your keyword

Les teves pestanyes

Un dels propòsits de bellesa de qualsevol dona és una mirada maca i seductora. Tenir una curvatura perfecta en les nostres pestanyes resaltarà la nostra bellesa natural, la resposta per aconseguir tot això la trobaràs en un dels tres tractament que et presentem a continuació.

 

La permanent permet arrissar les pestanyes i aconseguir obrir la mirada. La durada aproximada és de 3 mesos, encara que es recomana realitzar el servei amb una freqüència de 45 dies aproximadament. Després de la permanent s’aplica el tint per enfosquir la pestanya. Els nous productes amb keratina enforteixen i reparen les pestanyes i els olis naturals hidraten i donen brillantor.

El tractament dura uns 50 minuts, no fa mal, no crema les pestanyes ni fa que caiguin, són preguntes habituals de qui no s’ho a fet mai.

Si ho proves, t’assegurem que repetiràs ja que deixa una mirada molt maca i juvenil. Especialment recomanat a persones al·lèrgiques al maquillatge, o amb pestanyes clares i/o rectes, a l’estiu per evitar maquillar-les i anar a la platja i/o piscina sense haver d’estar pendent de la màscara de pestanyes. Productes testats oftalmològica i dermatològicament.

Com a novetat et presentem el lifting de pestanyes, un dels tractaments més actuals a la vanguàrdia de l’estètica. És un tractament indolor, suposa un estalvi de temps i diners, ja que és més econòmic que les pestanyes postisses. Encara que és un tractament semblant a la permanent, el lifinting aconsegueix que la pestanya s’allisi, s’estiri i s’aixequi des de la base amb molta suavitat. Es treballa amb un motlle especial i sense cola, no malmet les pestanyes i permet lluïr un rissat natural durant sis setmanes.

Aconsegueix unes pestanyes espectaculars al nostre centre estètica Equilibrium amb les extensions de pestanyes, a diferència de les postisses, son semipermanents, ja que poden durar al voltant de dos mesos sempre i quan les cuidis i les vagis renovant. La tècnica utilitzada consisteix en col·locar petites pestanyes que s’integren entre les teves, millorant d’aquesta manera el gruix i la longitud de les mateixes. És un mètode molt laboriós, ja que cada pestanya postissa s’enganxa a una a una, de manera que cal fer-ho amb molta cura. Millora l’expressió del teu rostre, demana a la nostra especialista i ella t’assessorerà per aconseguir una mirada més intensa o  natural. No malmet les pestanyes naturals.