Enter your keyword

Solarium

Bronzeja’t de la millor manera, a un ritme progressiu, segur i eficaç. Ideal per prepapar la pell per no cremar-te amb els primers rajos de sol i també després de l’estiu per mantenir el to bronzejat de la pell.

Pots fer sessions puntuals o abonaments adaptant el temps d’exposició al teu fototipus de pell. Des d’Estètica Equilibrium recomanem fer sessions curtes i freqüents en les primeres exposicions, i anar-les allargant i separant conforme agafes el color de pell desitjat.

Cabina vertical, màxima higiene. Entreguem enganxines de protecció ocular. Complim les normatives legals vigents de seguretats. Els menors de 18 anys tenen prohibit l’ús del banc solar.

Preguntes freqüents

L’ús de bancs solars és més perjudicial que bronzejar-se de manera natural?

No, sempre que usem el solàrium adequadament, el bronzejat artificial és un procés controlat. La radiació ultraviolada es pot dosificar en funció del teu tipus de pell. Has de respectar un temps de precaució de 48 hores entre les dues primeres sessions i no exposar-te al sol natural el mateix dia que fas una sessió.

Haig de protegir els ulls?

Sí, a més és obligatori utilitzar ulleres de protecció per evitar lesions oculars.

Si em bronzejo artificialment abans d’anar a la platja, evitaré cremades?

Sí, perquè al augmentar gradualment l’exposició a la radiació ultraviolada, ajudes a preparar la pell al bronzejat i obtindràs un to més maco i el color et durarà més temps. Ajudes a evitar lleugerament les cremades, però no deixis mai d’utilitzar crema protectora amb el sol natural.

Amb tractament mèdic, puc fer solàrium?

L’exposició als rajos ultraviolats amb determinats tipus de medicaments poden provocar un augment de la sensibilitat cutània . Has de consultar el prospecte del medicament i/o al teu metge. Solen ser antibiòtics, antidepressius, somnífers i antisèptics generals o locals.

Quin és el meu fototipus de pell?

Els més comuns són 4: Pell molt clara, sempre es crema i no es bronzeja mai, aquests no han de pendre sol natural ni artificial. Pell clara, es crema gairebé sempre i difícilment es bronzeja, aquests haurien de pendre petites dosis de bronzejat artificial abans d’exposar-se al natural, tot i que no és aconsellable fer sessions llargues ni freqüents. Pell normal, no es cremen gairebé mai i es bronzejen progressivament. Pell morena, no es cremen i es bronzejen correctament. Aquests dos últims fototips, poden fer sessions més freqüents i llargues.